Red Fruit Flash

280.00 lei

Red Fruit Flush – o compoziție superbă din fructe de grădină, fructe de pădure și hibiscus cu miros de gem proaspăt de casă.
Ingrediente: soc pitic (53,7 %), hibiscus, struguri (10 %), aromă naturală
Conținut: ceai vrac 250 g

În stock

Greutate 0.250 kg

Red Fruit Flush – o compoziție superbă din fructe de grădină, fructe de pădure și hibiscus cu miros de gem proaspăt de casă. Compoziția Red Fruit Flush include afine, coacăză neagră, pomușoare de soc și petale de Hibiscus de un rubin închis.
Acest amestec unic de fructe are o aromă vibrantă de flori și pomușoare combinată cu o nuanță subtilă de miere. În timpul infuzării gustul dulce de bomboane este dezvăluit într-un buchet bogat cu o varietate de nuanțe expresive. În acest buchet se simte gustul dulce al spumei gemului de pomușoare și tonurile profunde de pomușoare negre de pădure. Gustul băuturii Red Fruit Flush este desăvârșit, intens, perfect echilibrat, cu un gust plăcut acrișor de rodie. Buchetul acestei băuturi este dominat de note de fructe și pomușoare cu o tentă de caise coapte și stafide uscate. Red Fruit Flush poate fi consumat nu doar fierbinte, dar și în stare rece, cu gheață.
Ingrediente: soc pitic (53,7 %), hibiscus, struguri (10 %), aromă naturală
Conținut: ceai vrac 250 g