Bavarian Mint

130.00 lei

Menta de Bavaria – este un ceai de mentă excelent, cu un gust intens și o aromă revigorantă.
Ingrediente: Menta
Conținut: ceai vrac 75 g

În stock

Greutate 0.075 kg

Menta de Bavaria – este un ceai de mentă excelent, cu un gust intens și o aromă revigorantă.
Frunzele verzi frumoase de culoarea fisticului la infuzare își dezvăluie integral buchetul său irepetabil. Aroma jucăușă de mentă este atenuată armonios de notele verzi și ușor dulci de plante. În infuzia fierbinte aroma de mentă proaspătă este însoțită de un fior rece subtil, care lasă în urma sa un gust picant – iute și un postgust îndelungat.
Menta este una dintre cele mai vechi plante medicinale. Infuziile medicinale de frunze de mentă se foloseau în vremea faraonilor egipteni. În Grecia și Roma Antică menta era considerată planta care aduce prospețime. Apa de mentă emana o aromă nobilă în locuințe, iar persoanele nobile purtau coroane din frunzele acestei plante pentru a le menține claritatea minții și a păstra autocontrolul.
Potrivit concepțiilor medicinei populare tradiționale menta are un efect ușor calmant. Acest efect este datorat uleiurilor esențiale specifice, în care sunt atât de bogate frunzele de mentă.
Menta de Bavaria poate fi preparată atât separat, cât și împreună cu ceaiul sau alte suplimente, precum lămâia, obținând un cocktail răcoritor excelent.
Ingrediente: Menta
Conținut: ceai vrac 75 g