English Breakfast St. Andrews

380.00 lei

English Breakfast Saint Andrews reprezintă un amestec din cele mai bune ceaiuri ceyloneze, cu un mic adaos de ceai negru indian de calitate superioară.

În stock

Greutate 0.25 kg
Categorii: , , Brand: Althaus

„English Breakfast Saint Andrews” reprezintă un amestec din cele mai bune ceaiuri ceyloneze, cu un mic adaos de ceai negru indian de calitate superioară.
Însăşi denumirea vorbeşte despre provenienţa ceaiului. În Anglia este preferat ceaiul negru aromat cu zahăr şi frişcă.
Reţeta originală a amestecului „English Breakfast” a fost creată cu mai bine de un secol în urmă. Creatorul său a devenit scoţianul Drysdale, care a dat noului amestec denumirea „Ceai pentru micul dejun”. Totuşi, în curând, acest ceai a devenit foarte cunoscut şi a început a fi preparat de numeroase case de ceai pe teritoriul întregii Britanii. Ceaiul a devenit celebru sub denumirea „English Breakfast”, deoarece, fiind tare şi aromat, acesta se combina perfect cu micul dejun tradiţional englez. Din acele timpuri, acest amestec este considerat a fi ceai matinal clasic, deşi, de fapt, acesta poate fi savurat pe parcursul întregii zile.
„English Breakfast Saint Andrews” este cunoscut datorită gustului său tare şi profund şi aromei expresive, cu semitonuri florale abia imperceptibile, uşoare şi cu note dulci lemnoase şi de fructe. Băutura tonifiantă şi revigorantă, cu un buchet moale şi expresiv va deveni un început excelent al zilei.