Ginger Breeze

340.00 lei

Ginger Breeze – este o băutură picantă din plante, ce dăruiește energie și vitalitate.
Ingrediente: Coaja de portocala, iarba de lamaie, radacina de lemn dulce, ghimbir (14,6%), menta, piper negru
Conținut: ceai vrac 250 g

În stock

Greutate 0.250 kg

Ginger Breeze – este o băutură picantă din plante, ce dăruiește energie și vitalitate. Amestecul este creat pe baza ierbii de lămâie (lemongrass) – o plantă care a fost utilizată în medicina tradițională indiană timp de mai multe secole. Iarba de lămâie este bogată în uleiuri esențiale, aroma sa subtilă de citrice are un efect tonifiant asupra organismului uman.
Notele de citrice ale ierbii de lămâie echilibrează gustul picant al piperului negru și dulceața intensă de lemn dulce, dezvăluindu-se într-o notă fină de plante în postgust. Coaja de portocală și menta completează băutura cu o prospețime fină.
Ginger Breeze –este singurul ceai din gama Althaus, care conține ghimbir. Gustul cald, exotic al rădăcinii de ghimbir posedă o notă amăruie abia perceptibilă și o notă subtilă ușor iute, aceasta conferă ceaiului o expresivitate și un ton oriental special. Ceaiul de ghimbir optimizează excelent digestia: înainte de masă acesta favorizează un apetit sănătos, iar după un prânz consistent contribuie la combaterea senzației de greutate.
Ingrediente: Coaja de portocala, iarba de lamaie, radacina de lemn dulce, ghimbir (14,6%), menta, piper negru
Conținut: ceai vrac 250 g