Lemongrass

130.00 lei

Lemongrass – este o băutură regenerantă și tonifiantă cu un buchet vibrant, revigorant de plante și citrice.
Ingrediente: Lemongrass
Conținut: ceai vrac 100 g

În stock

Greutate 0.100 kg

Lemongrass – este o băutură regenerantă și tonifiantă cu un buchet vibrant, revigorant de plante și citrice. Frunzulițele de iarbă de lămâie sunt colorate într-o nuanță frumoasă de verde fistic și au o formă geometrică dreaptă neobișnuită. Infuzia acestui ceai din plante se distinge printr-un gust moale cu o notă transparentă de lămâie și o nuanță ușor picantă. Aroma sa dulce de bomboane îmbină mireasma pajiștilor verzi și desișurilor dense ale junglei umede.
Iarba de lămâie crește în zonele tropicale din Asia de Sud-Est. Tulpinile sale lungi și subțiri sunt bogate în uleiuri esențiale, care conferă acestei băuturi aroma de lămâie și un gust delicat de ghimbir.
Iarba de lămâie este folosită de secole în medicina orientală. În Europa această plantă a devenit cunoscută datorită popularizării bucătăriei thailandeze și indoneze.
Băutura Lemongrass va fi un final ideal după un mic dejun ușor, deoarece pe lângă faptul că este benefică pentru sănătate, acest ceai manifestă un efect tonifiant extraordinar. Ceaiul aromat din această plantă tropicală este un remediu excelent pentru răceli. Această băutură naturală cu o notă fină de citrice și lămâiță potolește setea și revigorează cu prospețimea sa în cele mai fierbinți zile ale vierii.
Ingrediente: Lemongrass
Conținut: ceai vrac 100 g