Experiența este neprețuită. Reflectă timpul, devotamentul și pasiunea. ALTHAUS este o companie tânără, dar experții noștri în ceai au peste 60 de ani de experiență în industrie. Cunoașterea tradițiilor culturilor de ceai din întreaga lume a permis experților noștri din Germania, Rusia și SUA să creeze un concept modern de ceai.

Ralf Janeki este un expert în ceai recunoscut internațional, a cărui dragoste și pasiune pentru ceai a stat la baza succesului mărcii ALTHAUS. Ralph selectează cu atenție ceaiurile, creează noi amestecuri și construiește relații puternice cu cei mai buni furnizori de ceai și companii de ambalare.

Este susținut de o echipă internațională care se consideră un ambasador al culturii moderne a ceaiului: tânăr, deschis, cosmopolit.

ALTHAUS combină cea mai înaltă calitate, cunoștințele extinse despre tradițiile de secole ale ceaiului și metodele moderne de producție, compozițiile originale de ceai și designul inovator.

Pasiunea noastră pentru a crea ceaiuri de cea mai înaltă calitate garantează clienților noștri o experiență variată, variată și bogată.

Experții în ceai ALTHAUS au cunoștințe extinse despre cele mai bune regiuni de creștere a ceaiului, gust fin și știu cum să înțeleagă calitatea ceaiului. Percepția lor sensibilă asupra amestecurilor sofisticate creează gusturi echilibrate și inovatoare de care se bucură oamenii din întreaga lume.

Experții noștri evaluează amestecurile pentru ALTHAUS nu numai după plantații și regiuni de creștere, ci și după aroma, culoarea, aspectul și gustul ceaiului. Testarea și eșantionarea tuturor ingredientelor, cum ar fi amestecarea, este un proces extrem de multiplu care este controlat cu atenție.

Știm că mulți factori contribuie la bucuria pură a ceaiului. Acordăm atenție fiecăruia dintre ei. În timpul vizitelor regulate în cele mai bune regiuni de creștere, am dezvoltat relații de încredere cu specialiști din cele mai bune plantații de ceai. Partenerii noștri importă ceai care a fost atent selectat de noi. Apoi, sub control strict, procesul final de selecție continuă în Germania.