French Rose

260.00 lei

Trandafirul Francez – este o băutură neobișnuit de delicată și aromată din boboci nedesfăcuți de trandafir.
Ingrediente: Boboci de trandafir (Origine: Iran)
Conținut: ceai vrac 125 g

În stock

Greutate 0.125 kg

Trandafirul Francez – este o băutură neobișnuit de delicată și aromată din boboci nedesfăcuți de trandafir. În secolul al XIII-lea în Franța a apărut trandafirul și în curând a ajuns să fie considerat etalonul perfecțiunii și eleganței în întreaga Europă.
În timpul infuzării bobocii purpurii de flori de trandafir se desfac frumos conferind o culoare suculentă infuziei. Băutura capătă o aromă roz caracteristică, dulce – florală, ce transcende într-o savoare caldă a tutunului arămiu. Gustul ademenitor de miere cu o tentă ușoară de fum aduce cu sine nota de ceai și un postgust subtil. Buchetul acestui ceai pare a fi deosebit de matur, consistent, catifelat.
Trandafirul este considerat o plantă sacră în multe culturi. Încă în China Antică, bobocii florilor de trandafir se foloseau ca remediu de întinerire și tratament. Până în prezent, ceaiul și apa de trandafir sunt utilizate pentru a trata multe boli.
Trandafirul francez are un aspect superb atunci când este infuzat într-un recipient transparent. Acesta poate fi infuzat separat, de asemenea, poate fi adăugat în ceaiul negru sau verde, pentru a reda noi arome gustului și a intensifica efectul estetic. Din bobocii florilor de trandafir se poate face un topping bun pentru desert.
Ingrediente: Boboci de trandafir (Origine: Iran)
Conținut: ceai vrac 125 g